Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Zachycení obrázku

Zachycovaný obrázek lze odeslat do schránky, souboru nebo tiskárny. Pomocí propojování a vkládání objektů můžete rovněž zachycovat obrázek do jiné aplikace. Po jeho zachycení můžete nastavit cestu k souboru obrázku.

Určením vlastní oblasti zachycení můžete zachycovat konkrétní části obrázku. Například můžete chtít zachytit pouze horní polovinu okna a zobrazit všechny panely nabídek a panely nástrojů. Nebo pokud chcete určit písmo, můžete zachytit vzorek písma a odeslat jej na stránku WhatTheFont.com.

Můžete také zachytit řadu obrázků. Každý obrázek má přiřazenu hodnotu a je umístěn v pořadí, které lze otevřít v aplikaci pro grafické zpracování nebo zpracování textu.

Postup při zachycení obrázku Zp t nahoru

*

Před zachycením obrázku do souboru se ujistěte, že je cesta k souboru správná. Pokud není zadána nová cesta k souboru, odešlete zachycený obrázek do dříve použitého umístění.

Obrázky zachycené do schránky lze vkládat do dalších aplikací.

*

Chcete-li nastavit možnosti tiskárny, klikněte na položku Nastavení.

Postup nastavení cesty Zp t nahoru

*

Typy souborů, které lze komprimovat jsou Corel PHOTO-PAINT (CPT), Targa Bitmap (TGA), TIFF Bitmap (TIF) a Adobe Photoshop (PSD).

Zachycení obrázku do aplikace Zp t nahoru
Zachycení uživatelsky definované oblasti Zp t nahoru

*

Pro volné oblasti zachycení se kurzor změní na nitkový kříž. Kliknutím okolo obrázku zachytíte pouze požadované položky.

Zachycení řady obrázků Zp t nahoru

*

Například, pokud pojmenujete řadu Arrow a přiřadíte ji počáteční hodnotu „1", bude první snímek uložen jako Arrow001, druhý snímek jako Arrow002 a tak dále.

Zachycení písma k identifikaci Zp t nahoru

*

Nejlepší výsledek hledání získáte při výšce písma přibližně 100 pixelů. Zachycujte pouze velká a malá písmena, nikoli čísla nebo zvláštní znaky. Ujistěte se, že je vybraný text vodorovný a že se písmena nedotýkají.

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2018 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.