Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Nastavení vlastností obrázku

Barevnou hloubku, rozlišení a velikost zachycovaného obrázku můžete nastavit.

Barevná hloubka ovlivňuje rozsah a tónování barev obrázku. Například můžete zachytit obrázek v černé nebo bílé barvě nebo pomocí 16,7 milionu možných barev.

Výběr vysokého nebo nízkého rozlišení závisí na místě použití zachycovaného obrázku, protože různé formáty tisku a zobrazení vyžadují jiné hodnoty rozlišení. Například pokud chcete obrázek zobrazit na síti WWW, je rozlišení 96 bodů na palec (dpi) přijatelné. Chcete-li zajistit nejlepší kvalitu při tisku na papír, je však doporučeno rozlišení 300 dpi.

Můžete nastavit velikost zachycovaného obrázku. Můžete změnit velikost obrázku zadáním procenta velikosti originálu nebo můžete přiřadit hodnoty k výšce a šířce zachycovaného obrázku.

Nastavení barevné hloubky Zp t nahoru

*

Vybraná barevná hloubka může ovlivňovat formát souboru. Například, pokud formát souboru nepodporuje konkrétní barevnou hloubku, přepne se soubor automaticky do formátu, který tuto barevnou hloubku podporuje.

Postup při nastavení rozlišení obrázku Zp t nahoru
Postup při nastavení velikosti obrázku Zp t nahoru
Postup při změně měřítka obrázku Zp t nahoru

*

Pokud měníte velikost obrázku, lze hodnoty vyjádřit jako procento velikosti rozměrů původní obrazovky.

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2018 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.