Změna uživatelských přihlašovacích údajů

Jako uživatel a vlastník aplikace CorelDRAW Graphics Suite musíte znát své přihlašovací údaje:

Toto téma popisuje dva typické příklady, kdy je nutné změnit nastavení účtu a aktualizovat uživatelské přihlašovací údaje u nainstalovaného produktu tak, aby odpovídaly nastavení nového účtu. Díky aktualizaci uživatelských přihlašovacích údajů není nutné produkt odinstalovat a znovu nainstalovat.

Chcete sloučit předplatná dvou produktů, která jste koupili na jeden účet Corel.com v různých datech, tak, aby obě předplatná měla stejné datum obnovy.

V tomto případě jsou jednotlivá předplatná přidružena k různým sériovým číslům. Nejprve musíte přejít na stránku Váš účet a potom přidružit obě předplatná k jednomu ze sériových čísel. Poté musíte upravit uživatelské přihlašovací údaje produktu, jehož sériové číslo je nyní zastaralé.

Krok 1: Přejděte na stránku Váš účet přihlášením na webu corel.com a potom v oblasti Stav produktu klikněte na položku Sloučit. Na stránce Předplatná vyberte předplatná, která chcete sloučit. Pokračujte na stránku Potvrdit výběr a vyberte sériové číslo, které chcete zachovat.

Krok 2: Spusťte verzi aplikace CorelDRAW nebo Corel PHOTO-PAINT, jejíž sériové číslo je nyní zastaralé. Klikněte na položku Nástroje Možnosti Globální. V levém podokně dialogového okna klikněte na možnost ID uživatele. Dále klikněte na položku Upravit přihlašovací údaje a do dialogového okna zadejte sériové číslo, které jste vybrali v kroku 1.

Máte dva účty Corel.com přidružené ke dvěma různým e-mailovým adresám a chcete tyto dva účty sloučit.

Zaprvé musíte kontaktovat služby podpory společnosti Corel a požádat o sloučení účtů a potom musíte v produktu aktualizovat svou e-mailovou adresu.

Krok 1: Kontaktujte služby podpory společnosti Corel s požadavkem na sloučení dvou účtů. Budete vyzváni, abyste uvedli aktivní e-mailovou adresu pro sloučený účet. Máte-li u obou účtů předplatné nebo programy Upgrade, jsou přidruženy k různým sériovým číslům, takže si musíte jedno z nich vybrat.

Krok 2: Spusťte verzi aplikace CorelDRAW nebo Corel PHOTO-PAINT, která je nyní přidružena k zastaralému účtu a e-mailové adrese. Klikněte na položku Nástroje Možnosti Globální. V levém podokně dialogového okna klikněte na možnost ID uživatele. Klikněte na položku Upravit přihlašovací údaje a do nově zobrazeného dialogového okna vyplňte e-mailovou adresu, kterou jste pro sloučený účet vybrali. Napište heslo. V případě potřeby zadejte sériové číslo, které jste vybrali v kroku 1.

Funkce popsané v nápovědě jsou k dispozici v plné verzi softwaru CorelDRAW Graphics Suite 2019. Některé funkce nemusí být v této verzi produktu k dispozici.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)