Synchronizace panelů se službou OneDrive

Synchronizace panelů se službou OneDrive


Panely můžete synchronizovat se službou OneDrive a získat ke svému obsahu přístup z jiných počítačů a mobilních zařízení. Chcete-li tuto funkci používat, je nutné, abyste měli účet služby OneDrive. Po přihlášení se všechny složky služby OneDrive zobrazí v podokně Knihovny na ukotvitelném panelu CONNECT Browser (Prohlížeč CONNECT) a jejich obsah si můžete zobrazit v podokně zobrazení.

Když odstraníte soubory z panelů, tyto soubory jsou při synchronizaci panelů také odstraněny ze služby OneDrive.

Po přihlášení se složky služby OneDrive zobrazí v podokně Knihovny.

Panely jsou ukládány do složky Documents\Corel\Corel Content\Trays. Výchozí umístění, kde se panely ukládají, můžete změnit. Další informace naleznete v tématu Změna umístění obsahu.

Každý panel je uložen jako samostatná složka. Pokud panely nebyly nikdy synchronizovány se službou OneDrive, složky jednotlivých panelů obsahují zástupce souborů, které byly na panel přidány, přičemž soubory samotné zůstávají v původním umístění. Když však panely synchronizujete se službou OneDrive, všechny soubory přidané do panelů se zkopírují z původního umístění do složky příslušného panelu.

Když synchronizujete panely se službou OneDrive, synchronizované soubory se zobrazí v následující složce služby OneDrive: OneDrive\Apps\Corel\Trays.

Synchronizace panelů se službou OneDrive Zp t nahoru

 

Vyberte soubor v prohlížecím podokně a klikněte na tlačítko Importovat nebo přetáhněte soubor do otevřeného dokumentu aplikace CorelDRAW nebo Corel PHOTO-PAINT.
V podokně Knihovny klikněte na tlačítko Konfigurovat knihovny obsahu a klikněte v oblasti OneDrive na možnost Odhlásit.

*

Pokud během synchronizace panelů dojde ke konfliktu mezi dvěma soubory se stejným názvem, oba soubory jsou ponechány a k názvu druhého souboru je připojeno číslo.

Pokud nepovolíte synchronizaci panelů, vaše složky služby OneDrive se i přesto zobrazí v aplikaci Corel CONNECT a budete moci nahrávat i stahovat soubory.

*

Ikony karet panelů ukazují stav synchronizace panelu: offline , chyba , synchronizace nebo synchronizováno .

Synchronizaci panelů můžete povolit či zakázat přímo z ukotvitelného paneluZásobník kliknutím na šipku Všechny panely v levém dolním rohu a kliknutím na položku Synchronizovat s OneDrive.

Funkce popsané v nápovědě jsou k dispozici v plné verzi softwaru CorelDRAW Graphics Suite 2019. Některé funkce nemusí být v této verzi produktu k dispozici.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)