Úprava rastrů pomocí aplikace Corel PHOTO-PAINT

Postup při úpravě rastru pomocí aplikace Corel PHOTO-PAINT

Postup při přístupu k aplikaci Corel PHOTO-PAINT dvojím kliknutím na rastr


Přímo z aplikace CorelDRAW můžete spustit aplikaci Corel PHOTO-PAINT, plnohodnotnou aplikaci pro úpravu obrázků. Po dokončení úprav rastru se můžete rychle vrátit k práci v aplikaci CorelDRAW.

Odeslání rastru do aplikace Corel PHOTO-PAINT lze provést kliknutím na tlačítko Upravit rastr na panelu vlastností nebo zadáním příkazu Upravit rastr z nabídky Rastry. Dále můžete povolit možnost, která umožňuje přistupovat k aplikaci Corel PHOTO-PAINT dvojím kliknutím na rastr.

Vybrané objekty z aplikace Corel PHOTO-PAINT můžete kopírovat a vkládat je do kresby. Vybrané objekty budou vloženy jako skupina rastrů.

Další informace o úpravě obrázků pomocí aplikace Corel PHOTO-PAINT získáte kliknutím na příkaz Nápověda Nápověda produktu v panelu nabídek aplikace Corel PHOTO-PAINT.

Postup při úpravě rastru pomocí aplikace Corel PHOTO-PAINT Zp t nahoru

*

Tento postup lze použít také k úpravě skupin rastrů. Aplikace Corel PHOTO-PAINT otevře skupinu rastrů jako samostatné objekty. Mají-li rastry ve skupině různé barevné režimy, budete vyzváni ke změně barevného režimu všech rastrů ve skupině na barevný režim nejníže uvedeného rastru.

Aplikaci Corel PHOTO-PAINT můžete též otevřít kliknutím na příkaz Rastry Upravit rastr.

Postup při přístupu k aplikaci Corel PHOTO-PAINT dvojím kliknutím na rastr Zp t nahoru

Funkce popsané v nápovědě jsou k dispozici v plné verzi softwaru CorelDRAW Graphics Suite 2019. Některé funkce nemusí být v této verzi produktu k dispozici.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)