Zachování propojení OPI

Postup při zachování propojení OPI


Otevřené rozhraní předtiskové přípravy (OPI) umožňuje použít obrázky s nízkým rozlišením jako náhradu za obrázky s vysokým rozlišením, které se objeví ve vašem konečném díle. Když poskytovatel tiskových služeb obdrží váš soubor, server OPI zástupné obrázky s nízkým rozlišením nahradí obrázky s vysokým rozlišením.

Postup při zachování propojení OPI Zp t nahoru

*

Možnost Zachovat propojení OPI je k dispozici pouze na zařízení s PostScriptem.

Použitím OPI a serveru pro řízení tisku, jako je Creo Color Central, můžete ušetřit svůj pracovní čas. Předlohy s nízkým rozlišením se vytvoří automaticky z originálů s vysokým rozlišením a jsou umístěny do aplikace CorelDRAW. Tyto soubory obsahují vlastní poznámky OPI, které server Creo Color Central po zadání úlohy rozpozná a soubory s nízkým rozlišením nahradí verzí s vysokým rozlišením.

Obrázky s nízkým rozlišením musí být označeny jako obrázky OPI (toto je nutné provést pomocí softwaru třetí strany), než je bude možné importovat do dokumentu.

Funkce popsané v nápovědě jsou k dispozici v plné verzi softwaru CorelDRAW Graphics Suite 2019. Některé funkce nemusí být v této verzi produktu k dispozici.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)