Ukládání výplní a průhledností

Postup při uložení vlastní výplně nebo průhlednosti


Po vytvoření či úpravě vzoru výplně nebo průhlednosti můžete tento vzor uložit a přidat meta data jako název nebo značky v jazyce dle svého výběru. Výplně a vzory jsou ukládány do speciálního formátu souborů s příponou .fill, který uchovává informace o transformacích použitých na danou výplň nebo vzor.

Postup při uložení vlastní výplně nebo průhlednosti Zp t nahoru

*

Výplně a vzory ve vaší osobní knihovně se ve výchozím nastavení ukládají do složky Dokumenty\Corel\Corel Content\Fills. Výchozí umístění, kde se výplně a vzory ukládají, můžete změnit. Další informace naleznete v tématu Změna umístění obsahu.

*

Výplň nebo průhlednost můžete uložit kliknutím na tlačítko Uložit vlastní výplň ve výběru Výplň nebo Průhlednost. Výplň nebo průhlednost bude uložena do umístění vybraného v seznamu Vybrat zdroj obsahu ve výběru Výplň nebo Průhlednost. Pokud jste vybrali možnost Naposledy použité ze seznamu Vybrat zdroj obsahu, výplň nebo průhlednost bude uložena do složky Dokumenty\Corel\Corel Content\Fills.

 

Funkce popsané v nápovědě jsou k dispozici v plné verzi softwaru CorelDRAW Graphics Suite 2019. Některé funkce nemusí být v této verzi produktu k dispozici.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)