Souhrnné údaje o objektech

Postup při zobrazení souhrnných údajů o objektech


Nástroj Správce údajů o objektech poskytuje příkazy a funkce pro zobrazení souhrnných údajů o objektech. Shrnuje informace přiřazené objektům v kresbě. Nástroj Správce údajů o objektech lze sice použít k zobrazení a úpravě dat přiřazených jednotlivým objektům, jeho hlavním účelem však je poskytování pomoci při zobrazení a správě velkých objemů dat přiřazených mnoha objektům obsažených v různých skupinách v kresbě.

Můžete změnit způsob zobrazení údajů o objektech:

Nástroj Správce údajů o objektech poskytuje přístup k veškerým tiskovým možnostem aplikace. Umožňuje tak rychlý tisk nebo tisk s použitím zadaných nastavení.

Postup při zobrazení souhrnných údajů o objektech Zp t nahoru

 

Kliknutím na název sloupce vyberte sloupec a poté klikněte na příkaz Možnosti pole Sečíst skupiny. Značka zaškrtnutí vedle příkazu Sečíst skupiny označuje, že jsou mezisoučty skupin zobrazeny kurzívou.
Kliknutím na název sloupce vyberte sloupec a poté klikněte na příkaz Možnosti pole Zobrazit hierarchii. Značka zaškrtnutí vedle příkazu Zobrazit hierarchii označuje, že jsou odsazeny skupiny ve sloupci.
Kliknutím na název sloupce vyberte sloupec a poté klikněte na příkaz Možnosti pole Zobrazit součty. Značka zaškrtnutí vedle příkazu Zobrazit součty označuje, že jsou zobrazeny součty hodnot ve sloupci.
Klikněte na položku Soubor Tisk. V seznamu Tiskárna vyberte tiskárnu. Do pole Počet kopií zadejte číslo. Další informace o možnostech tisku v aplikaci CorelDRAW naleznete v části Základy tisku.

Funkce popsané v nápovědě jsou k dispozici v plné verzi softwaru CorelDRAW Graphics Suite 2019. Některé funkce nemusí být v této verzi produktu k dispozici.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)