Spolupráce s poskytovatelem tiskových služeb

Když odešlete soubor poskytovateli tiskových služeb, ten jej převede přímo na film nebo desky.

Při přípravě tiskové úlohy pro tisk můžete dodat dílo ve formě papírového výstupu pro přenos na tiskové desky, nebo na disku. Předáváte-li dílo na disku, potřebuje poskytovatel tiskových služeb buď postscriptový soubor, nebo původní soubor pocházející z použité aplikace. Chcete-li vytvořený soubor odeslat na osvitovou jednotku nebo tiskárnu na tiskové desky, konzultujte s poskytovatelem tiskových služeb nejvhodnější formát souboru a nastavení pro tiskárnu. I když se jedná pouze o černobílé dílo, přenechejte vždy závěrečný tisk poskytovateli tiskových služeb. Poskytovatel tiskových služeb tak může lépe rozpoznat a odhadnout případné problémy.

Než vytisknete kresbu, musíte zvolit a vhodně nakonfigurovat příslušný ovladač tiskárny. Jak tento ovladač nejlépe nastavit, zjistíte v pokynech výrobce tiskárny nebo to konzultujte s vaším poskytovatelem tiskových služeb či tiskárnou.

 

Funkce popsané v nápovědě jsou k dispozici v plné verzi softwaru CorelDRAW Graphics Suite 2019. Některé funkce nemusí být v této verzi produktu k dispozici.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)