Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Příprava tiskové úlohy pro poskytovatele tiskových služeb

Můžete použít průvodce Shromáždit pro výstup, který vás provede postupem odeslání souboru poskytovateli tiskových služeb. Průvodce usnadňuje pracovní postupy, jako jsou vytváření souborů CDR a PDF; shromažďování různých částí potřebných pro výstup obrázku; kopírování původního obrázku, vložených obrázkových souborů a písem.

Můžete tisknout kresbu do souboru, který poskytovatel tiskových služeb může poslat přímo na výstupní zařízení. Pokud si nejste jisti, jaké nastavení vybrat, obraťte se na poskytovatele tiskových služeb.

Další informace o komerčním tisku naleznete v tématu Spolupráce s poskytovatelem tiskových služeb.

Postup při použití průvodce Shromáždit pro výstup Zp t nahoru

*

Nastavení souboru PDF pro poskytovatele tiskových služeb a předtiskovou přípravu jsou shodná. Informace o nastavení stylů pro předtiskovou přípravu souborů PDF najdete v tématu Export dokumentů jako souborů PDF.

Postup při tisku do souboru Zp t nahoru

*

Nechcete-li připravovat postscriptové soubory, poskytovatelé tiskových služeb mající aplikaci, v níž jste dílo vytvořili, převezmou původní soubory (např. z aplikace CorelDRAW) a použijí požadované nastavení předtiskové přípravy.

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2017 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.