Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Nastavení vlastností palet barev

Palety barev lze přizpůsobit.

Palety barev mohou být plovoucí, nebo mohou být ukotveny. Ukotvení znamená připevnění palety barev k okraji okna aplikace. Je-li ukotvení palety barev zrušeno, je paleta barev odpojena od okna aplikace a lze jí snadno pohybovat.

Pomocí vzorků barev můžete nastavit, aby pravé tlačítko myši vyvolalo místní nabídku nebo nastavení barvy obrysu. Lze také upravit okraj a velikost vzorků barev a také skrýt nebo zobrazit políčko Bez barvy.

Postup při ukotvení nebo zrušení ukotvení palety barev Zp t nahoru

 

*

Můžete také změnit počet řádků na ukotvené paletě barev kliknutím na příkaz Nástroje Přizpůsobení, kliknutím na možnost Paleta barev v seznamu kategorií Přizpůsobení a zadáním hodnoty do pole Při ukotvení maximum řádků palety. Lze nastavit nejvýše sedm řádků palety barev.

Nastavení akce pravého tlačítka myši pro vzorky barev Zp t nahoru

*

Zaškrtnete-li políčko Nastavit barvu obrysu, můžete stále zobrazit místní nabídku kliknutím pravým tlačítkem myši kdekoli na okraj palety barev.

Postup při přizpůsobení vzorků barev Zp t nahoru

*

Chcete-li ve vzorcích barev zobrazit názvy barev, klikněte na paletě barev na tlačítko plovoucí nabídky a poté klikněte na příkaz Zobrazit názvy barev.

 

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2017 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.