Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Přidání sloupců do textových rámečků

Ve sloupcích je možné rozvrhnout text. Sloupce jsou užitečné k navrhování projektů s velkým množstvím textu, například bulletinů, časopisů a novin. Vytvořené sloupce mohou mít jednotnou nebo různou šířku a mezery mezi sebou. Na sloupce můžete také použít tok zprava doleva u obousměrného (bidi) textu, například arabštiny nebo hebrejštiny (povšimněte si, že je tato možnost dostupná pouze pro určité jazyky).

Text v rámečku (vlevo) byl rozvržen do dvou sloupců (vpravo).

Postup při přidání sloupců do textového rámečku Zp t nahoru
Změna velikosti sloupců textových rámečků Zp t nahoru
Klikněte na nástroj Text . Přetáhněte boční úchyt výběru sloupce.
V ukotvitelném panelu Vlastnosti objektu klikněte na tlačítko Rámeček a zobrazte možnosti související s rámečky. Klikněte na tlačítko Sloupce a zadejte hodnoty do polí Šířka nebo Mezera.
V ukotvitelném panelu Vlastnosti objektu klikněte na tlačítko Rámeček a zobrazte možnosti související s rámečky. Klikněte na tlačítko Sloupce a zaškrtněte políčko Stejná šířka sloupců.
Změna toku obousměrného textu ve sloupcích Zp t nahoru

*

Možnost Sloupce zprava doleva je dostupná pouze pro obousměrné jazyky, jako je hebrejština a arabština. Musí být rovněž nainstalována správná klávesnice.

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2018 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.