Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Výběr režimu zobrazení

Aplikace CorelDRAW vám při práci umožňuje zobrazit kresbu v libovolném z následujících režimů:

Vybraný režim zobrazení ovlivňuje dobu, kterou trvá otevření nebo zobrazení kresby na monitoru. Například kresba zobrazená v režimu Jednoduchý drátěný model se obnovuje a otevírá rychleji než kresba zobrazená v režimu Simulovat přetisky.

Režimy Jednoduchý drátěný model (vlevo); Rozšířený (uprostřed) a Simulovat přetisky (vpravo). Výplň tvaru šedého diamantu a stín šálku jsou nastaveny pro přetisk.

Postup při volbě režimu zobrazení Zp t nahoru

*

Pokud používáte přetisk, je důležité před tiskem zobrazit náhled objektů v režimu Simulovat přetisky. Typ objektů, které přetiskujete, a typ míchaných barev jsou určující pro způsob kombinace barev přetisku. Další informace týkající se přetisků naleznete v tématu Práce s přesahem barev a přetiskem.

Výchozí režim zobrazení můžete nastavit kliknutím na příkaz Nástroje Možnosti, poté kliknutím na položku Obecné v seznamu kategorií Dokument a výběrem možnosti ze seznamu Režim zobrazení.

*

Z aktuálně vybraného režimu zobrazení lze rychle přepnout do předchozího režimu zobrazení stisknutím kombinace kláves Shift + F9.

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2018 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.