Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Přesun a kopírování vrstev a objektů

Vrstvy můžete přesouvat nebo kopírovat na stránce nebo mezi stránkami. Vybrané objekty lze také přesunout nebo kopírovat do nových vrstev, včetně vrstev na stránce předlohy.

Přesun a kopírování vrstev ovlivňuje pořadí vrstev. Přesun nebo kopírování objektu do vrstvy pod jeho aktuální vrstvou způsobí, že se objekt v nové vrstvě umístí nahoru. Podobně přesun nebo kopírování objektu do vrstvy nad jeho aktuální vrstvou způsobí, že se objekt v nové vrstvě umístí dolů.

Postup při přesunu vrstvy Zp t nahoru

*

Pořadí předlohových vrstev vzhledem k místním vrstvám lze změnit zobrazením seznamu všech vrstev aktuální stránky a přetažením názvu vrstvy na nové místo v seznamu vrstev. Chcete-li zobrazit všechny vrstvy stránky, klikněte na název stránky, klikněte na tlačítko Zobrazení správce vrstev v horní části ukotvitelného panelu Správce objektů a vyberte položku Aktuální stránka, pouze vrstvy.

Postup při kopírování vrstvy Zp t nahoru
Postup při přesunu nebo kopírování objektu do jiné vrstvy Zp t nahoru

*

Když objekt přesouváte do vrstvy nebo z vrstvy, musí být tato vrstva odemknutá.

*

Objekt můžete přesunout nebo kopírovat do jiné vrstvy přetažením objektu do nové vrstvy v ukotvitelném panelu Správce objektů.

Objekt můžete také přesunout do jiné vrstvy pomocí příkazu Pořadí. Další informace naleznete v tématu Přesunutí objektu ve skupině překrývajících se objektů.

 

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2018 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.