Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Nahrazování písem

Funkce Nahrazování písem PANOSE umožňuje využití seznamu písem, jež lze použít jako náhradu za písma, která jsou použitá v dokumentu, ale nenachází se ve vašem počítači.

Nahrazování písem můžete ovlivnit nastavením určitých možnosti. Písma můžete nahradit buď pouze v textech, nebo v textu i v textových stylech. Nahrazování písem můžete také vypnout. Při použití nahrazování písem můžete přijmout výchozí nabídnuté písmo, nebo můžete vybrat k nahrazení chybějícího písma písmo jiné. Nahrazování můžete použít dočasně nebo trvale.

K nahrazování písem můžete vytvořit seznam výjimek. Výjimky potlačí nahrazování písem doporučené funkcí nahrazování písem PANOSE. Seznam výjimek může být užitečný při sdílení kreseb a dokumentů mezi platformami, protože v některých případech jsou stejná písma nazývána na jednotlivých platformách jinak.

Postup při nastavení možností nahrazování písem Zp t nahoru
Postup při použití nahrazování písem PANOSE Zp t nahoru
Postup při nahrazování chybějícího písma Zp t nahoru

*

Nahrazování písem můžete uložit zaškrtnutím tlačítka Uložit tuto výjimku pro budoucí nahrazování písem.

Jedním písmem můžete nahradit více chybějících písem stisknutím klávesy Shift a výběrem písem v seznamu Chybějící písmo v dialogovém okně Nahrazení chybějícího písma.

Postup při vytváření seznamu výjimek pro nahrazování písem Zp t nahoru

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2018 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.