Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Přizpůsobení vzhledu pracovní plochy

Můžete přizpůsobit velikost položek uživatelského rozhraní, vybrat motiv a změnit barvu okrajů oken.

Změna měřítka

Velikost položek uživatelského rozhraní (UI) můžete změnit změnou úrovně velikosti. Úroveň velikosti je relativní vzhledem k úrovni velikosti operačního systému. Výchozí nastavení je 100 %, což znamená, že položky UI v aplikaci vypadají stejně veliké, jako položky UI operačního systému. Při změně úrovně velikosti na 200 % vypadají položky UI aplikace dvakrát větší než položky UI operačního systému.

Motiv

Chcete-li pracovní plochu zesvětlit nebo ztmavit, můžete zvolit jeden z následujících motivů: světlý, střední nebo tmavý.

Barva okraje oken

Okno aplikace si můžete přizpůsobit změnou barvy okrajů jejích oken. Chcete-li vybrat barvu okrajů oken, můžete rychle vybrat vzorek libovolné barvy na obrazovce nebo můžete použít jezdce, prohlížeče nebo palety barev.

Jako pomoc při změně barvy okrajů okna jsou k dispozici různé nástroje.

Postup nastavení úrovně velikosti položek UI Zp t nahoru
Postup při výběru motivu Zp t nahoru
Postup při změně barvy okrajů okna Zp t nahoru

 

Klikněte na nástroj Barevné kapátko a klikněte na barvu na obrazovce.
Klikněte na tlačítko Zobrazit jezdce barev , vyberte ze seznamu režim barev a posuňte jezdce.
Klikněte na tlačítko Zobrazit prohlížeče barev , vyberte ze seznamu režim barev a klikněte na barvu na prohlížeči barev.
Klikněte na tlačítko Zobrazit paletu barev , vyberte z knihovny palet paletu barev a klikněte na barvu. Chcete-li upravit odstín, posuňte jezdec Odstín.
Klikněte na tlačítko Další možnosti barev a vyberte požadovanou možnost. Možnosti závisí na zvolené metodě, například odebírání vzorku nebo použití prohlížeče barev, posuvníků barev nebo palety barev.

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2018 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.