Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Práce s duplicitními písmy

Vaše složky a kolekce mohou obsahovat duplicitní verze jednoho písma. Můžete mít například dvě totožná písma lišící se pouze verzí. Duplicitní písma jsou označena odznakem.

Ve výchozím nastavení se v podokně Náhled pro každou skupinu duplicitních písem zobrazuje pouze jedno písmo. Je-li například písmo nainstalováno a má duplikáty, které nejsou nainstalovány, zobrazuje se pouze nainstalovaná verze. Můžete ovšem zobrazit všechna duplicitní písma a nepotřebné verze následně odstranit. Informace o odstranění písma naleznete v tématu Postup při odstranění písma.

Pro každou skupinu duplicitních písem lze nainstalovat pouze jednu duplicitní verzi najednou.

V tomto příkladu jsou zobrazena dvě duplicitní písma. Odznak v pravém horním rohu jednotlivých písem signalizuje, že se jedná o duplicitní písma.

Chcete-li ve složce či kolekci zobrazit pouze duplicitní písma, můžete v kategorii filtrů Stav písem použít filtr Duplikáty.

Postup zobrazení duplicitních písem Zp t nahoru
Postup zobrazení pouze duplicitních písem Zp t nahoru

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2018 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.