Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Práce s online písmy

Správce písma Corel umožňuje přístup k online písmům ze služby Centrum obsahu, což je online úložiště písem, klipartů, fotografií, písem a dalšího obsahu společnosti Corel.

Můžete procházet, vyhledávat, filtrovat a zobrazovat náhled online písem stejně jako u místních písem a písem umístěných v síťových složkách. Další informace naleznete v tématech Postup při procházení písem, Postup při hledání písem, Postup filtrování písem a Postup při zobrazení náhledu písma..

Online písmo můžete nainstalovat nebo jej můžete stáhnout pro pozdější použití. Stejně jako v případě ostatních písem můžete nainstalovat jedno nebo více online písem a celé sady písem. Další informace naleznete v části Instalace písem.. Po stažení či instalaci online písma můžete zobrazit jeho sadu glyfů. Další informace naleznete v tématu Postup při zobrazení glyfů písma.

Další písma si můžete také zpřístupnit pomocí dialogového okna Získat více. Další informace naleznete v tématu Získání dalších písem.

Postup při stažení písma Zp t nahoru

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2018 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.