Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Získání aplikací, přídavných modulů a rozšíření

Zakoupit aplikace, přídavné moduly a rozšíření a stahovat bezplatné kreativní nástroje můžete prostřednictvím aplikace Corel PHOTO-PAINT. Výběr je rozšiřován o nově dostupné nabídky.

Možnosti aktualizace aplikací, přídavných modulů a rozšíření

Doplňte svou sadu kreativních nástrojů o nabízené aplikace a přídavné moduly nebo zakupte program Upgrade, abyste vždy měli jistotu, že používáte nejnovější verzi sady. Prostřednictvím aplikace Corel Website Creator můžete například navrhovat a spravovat webové stránky a aplikace AfterShot Pro nabízí profesionální nástroje pro úpravu fotografií ve formátu RAW. Účinný přídavný modul štětců Corel ParticleShop umožňuje přidávat do projektů jedinečné rastrové efekty a tahy štětcem.

Aplikace i přídavné moduly je třeba instalovat.

Rozšíření

Rozšíření rozšiřují možnosti produktů CorelDRAW a Corel PHOTO-PAINT a usnadňují komplexní úkoly. Mohou do okna nástrojů aplikace přidat nový nástroj nebo nový prvek uživatelského rozhraní, jako je například nabídka, panel nástrojů, ukotvitelný panel nebo dialogové okno. Mezi rozšíření, která jsou k dispozici v ukotvitelném panelu Získat další a v dialogovém okně Získat další patří Průvodce kalendářem, Konvertor souborů a nástroje Připravit a roztáhnout a Okraj a průchodka.

Rozšíření není třeba instalovat a lze je odstranit v ukotvitelném panelu Získat další.

Obnovení zakoupených položek

Po zakoupení kreativních nástrojů se vedle jejich názvů zobrazí značky zaškrtnutí. V případě přeinstalování sady CorelDRAW Graphics Suite nebo instalace sady na jiný počítač můžete zakoupené produkty obnovit. Díky tomu se v ukotvitelném panelu Získat další zobrazí již zakoupené položky, abyste je mohli stáhnout a znovu nainstalovat.

Získání aplikace nebo přídavného modulu Zp t nahoru

*

Dále máte přístup ke kreativním nástrojům a rozšířením souvisejícím s úlohou, na které pracujete v nástroji Camera RAW Lab a výběru štětce.

Chcete-li odinstalovat aplikaci nebo přídavný modul, přejděte do Ovládacích panelů operačního systému.

Získání rozšíření Zp t nahoru

*

Rozšíření se mohou zobrazit na pracovní ploše aplikace. Například rozšíření Okraj a průchodka umožňující přípravu bannerů k tisku se zobrazuje pod nabídkou Nástroje v aplikaci CorelDRAW.

Stažená makro rozšíření se zobrazují na ukotvitelném panelu Správce maker.

*

Chcete-li rozšíření odstranit, klikněte na tlačítko Odebrat vedle názvu rozšíření na ukotvitelném panelu Získat další.

Získání přístupu k aplikaci, přídavnému modulu nebo rozšíření Zp t nahoru
Obnovení zakoupených položek Zp t nahoru

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2017 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.