Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Přidání barev do textu

Můžete rychle změnit barvu výplně i obrysu textu. Můžete změnit barvu výplně, obrysu a pozadí textu. Navíc můžete měnit vzhled textu malováním. Tato funkce umožňuje přidávat do textu různé efekty.

Text můžete vyplnit vzory a texturami.

Postup při změně barvy textu Zp t nahoru
Postup při malování na text Zp t nahoru

*

Ujistěte se, že je text před malováním správný, protože v případě přidání, odebrání nebo úpravy textových znaků dojde ke ztrátě efektů malby.

Postup při vyplnění textu Zp t nahoru

*

Ujistěte se, že je text před malováním správný, protože v případě přidání, odebrání nebo úpravy textových znaků dojde ke ztrátě efektů malby.

*

Zobrazení znaku textu můžete rychle zvětšit tím, že v okně nástrojů kliknete na nástroj Lupa a přetažením v obrázku vytvoříte rámeček kolem znaku, který chcete zvětšit.

Chcete-li vykreslit text jako upravitelnou oblast, vyberte textový objekt nástrojem Text a klikněte na tlačítko Vytvořit masku na panelu vlastností. Výsledkem je upravitelná oblast ve tvaru textu, v níž lze použít výplně.

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2017 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.