Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Přidání fotografických rámečků

Fotografie a další obrázky lze umístit do rámečku přidáním předvolených fotorámečků. Obsah společnosti Corel obsahuje kolekci fotorámečků, které můžete prohledávat a otvírat. Když najdete fotorámeček, který se vám líbí, můžete jej stáhnout a použít na obrázek. Další informace naleznete v tématu Přístup k obsahu.

Na obrázku lze překrývat dva nebo více rámečků. Navíc můžete přizpůsobit předvolené rámečky změnou jejich barvy, krytí, hran a zarovnání. Přizpůsobené fotorámečky lze pro budoucí použití uložit jako předvolby. Další informace naleznete v tématu Postup při vytváření vlastního přednastaveného stylu.

Přidání fotorámečku Zp t nahoru

 

V dialogovém okně Rámeček otevřete výběr rámečků a klikněte na položku Další.
Zobrazí se dialogové okno Obsah společnosti Corel – fotorámečky, ve kterém jsou zobrazeny miniatury dostupných fotorámečků.
Do pole Hledat zadejte hledaný výraz a stiskněte klávesu Enter.
V dialogovém okně Rámečky klikněte na kartu Upravit a vyberte požadované nastavení.
Klikněte na prázdný řádek v okně Zobrazit a vybrat rámeček a z výběru rámečků vyberte rámeček.
Odstranění rámečku z okna Zobrazit a vybrat rámeček

*

Fotorámečky s vodoznakem nelze stáhnout. Nejste-li přihlášeni nebo nemáte-li požadované členství, zobrazuje se obsah s vodoznakem. Chcete-li se přihlásit, klikněte v pravém horním rohu dialogového okna na tlačítko Přihlásit.

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2017 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.