Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Přizpůsobení přidružení souborů

K aplikaci Corel můžete přidružit řadu rozdílných typů souborů. Když dvakrát kliknete na soubor, který jste přidružili k aplikaci, aplikace se spustí a soubor otevře. Když už nepotřebujete přidružení typu souboru, můžete ho zrušit.

Přidružení typu souborů k aplikaci Corel PHOTO-PAINT Zp t nahoru

*

Přidružení typu souboru k aplikaci přidává tuto aplikaci do seznamu doporučených programů pro otevírání daného typu souboru. Chcete-li otevřít soubor přidruženého typu v aplikaci Corel PHOTO-PAINT při procházení v systému Windows, je také nutné nastavit aplikaci Corel PHOTO-PAINT jako výchozí program. Chcete-li tuto možnost provést, klikněte na tlačítko Start na hlavním panelu systému Windows a poté klikněte na tlačítko Výchozí programy. Poté klikněte na tlačítko Přidružit typ souboru nebo protokol k programu. Podrobné pokyny týkající se postupu při změně výchozího programu pro typ souboru naleznete v nápovědě systému Windows.

Přidružení souborů lze obnovit kliknutím na tlačítko Obnovit.

Postup při zrušení přidružení typu souborů k aplikaci Corel PHOTO-PAINT Zp t nahoru

 

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2017 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.