Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Uspořádání a zobrazení palet barev

Správce palety barev je ukotvitelný panel, který umožňuje rychlý přístup k dostupným paletám barev, včetně palety obrázku a palety stylů barev, a k vytváření vlastních palet barev. Palety barev na panelu Správce palety barev jsou rozděleny do dvou hlavních složek: Moje paletyKnihovny palet.

Složku Moje palety lze použít k ukládání všech vlastních palet barev, které vytvoříte. Můžete do ní také přidat další složky pro ukládání a uspořádání palet barev pro různé projekty. Dále můžete paletu barev zkopírovat nebo ji přesunout do jiné složky. Všechny palety barev můžete otevřít a upravit jejich zobrazení.

Složka Knihovny palet na panelu Správce palety barev obsahuje kolekce přednastavených palet barev, z nichž si můžete vybírat barvy. Žádné palety barev obsažené v knihovnách barev nelze upravovat. Můžete však vytvořit vlastní paletu barev zkopírováním palety barev ze složky Knihovny palet. Další informace naleznete v tématu Zobrazení nebo skrytí palet barev v knihovnách palet.

Postup při otevření Správce palety barev Zp t nahoru
Postup při zobrazení nebo skrytí vlastní palety barev Zp t nahoru
Postup při otevření vlastní palety barev Zp t nahoru

*

Při otevření zděděné vlastní palety (soubor CPL) bude paleta automaticky převedena do formátu XML. Verze XML je uložena ve složce x:\Documents and Settings\vase jmeno\My Documents a zobrazuje se i ve složce Moje palety na ukotvitelném panelu Správce palety barev.

*

Pokud byla vlastní paleta barev (XML) uložena do složky Moje palety, můžete ji otevřít kliknutím na příkaz Okno Palety barev a výběrem požadované vlastní palety ze seznamu.

Postup při vytváření složky pro ukládání vlastních palet barev Zp t nahoru
Postup při vyjmutí nebo kopírování vlastní palety barev Zp t nahoru
Postup při kopírování palety z knihoven palet za účelem úprav Zp t nahoru

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2017 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.