Naskočte

Ať jste novým, nebo ostříleným návrhářem, sada CorelDRAW Graphics Suite 2017 vám usnadní rychlý rozjezd. V úvodní prohlídce se naučte základy nebo zjistěte, co je nového, a díky pracovní ploše, která odpovídá vašim pracovním potřebám, buďte okamžitě produktivní. Užívejte si výhody vysoce kvalitního obsahu a všestranných výukových zdrojů, které můžete využít ve svých projektech. Využijte nové výhody, které přináší možnost zobrazení na více monitorech systému Windows 10 a podporu displejů 4K.

Absolvujte prohlídku

Díky řadě interaktivních úvodních prohlídek se můžete rychleji zapojit do práce. Ať jste v oblasti grafických softwarů nováčkem, zkušeným uživatelem, nebo znáte jiné grafické aplikace, můžete využít úvodní prohlídku, která vám umožní se rychle pustit do práce a naplno využívat funkce a nástroje sady CorelDRAW Graphics Suite 2017. Další informace naleznete v tématu Výukové seznamovací prohlídky.

Absolvujte prohlídku a pusťte se hladce do práce.

Podpora displejů Ultra HD 4K

Podpora monitorů 4K znamená, že můžete aplikace CorelDRAW a Corel PHOTO-PAINT pohodlně zobrazovat na monitorech s tím nejvyšším rozlišením včetně Ultra HD. Díky tomu můžete upravovat fotografie v nativním rozlišení a rozpoznávat ty nejjemnější detaily obrazu. A protože máte k dispozici více pixelů, můžete svou práci zefektivnit otevřením několika oken vedle sebe.

Podpora systému Windows 10

Díky našemu houževnatému úsilí o nabízení té nejvyšší kvality používání je sada CorelDRAW Graphics Suite 2017 zcela kompatibilní a certifikovaná pro použití se systémem Windows 10. Společnost Corel nabízí stejnou spolehlivost a výkon, jaký uživatelé očekávají od nejoblíbenějšího operačního systému na světě.

Ukotvitelný panel Rady

Ukotvitelný panel Rady je jádrem cenných výukových zdrojů navržených tak, aby pomáhaly novým uživatelům se co nejrychleji naučit sadu používat. Dynamicky zobrazuje kontextové informace o právě vybraném nástroji a nabízí odkazy na související informace. Ukotvitelný panel Rady nabízí rychlý přístup k dalším zdrojům, jako jsou videorady, delší videa a písemné kurzy, abyste měli k dispozici více informací o nástroji či funkci bez nutnosti vyhledávání. Další informace naleznete v tématu Používání rad.

Témata rad umožňují přístup k dalším zdrojům týkajícím se nástrojů.

Pokročilá podpora více monitorů

Změna měřítka UI podle monitoru a zlepšení podpory práce s více monitory umožňuje profesionálním grafikům využívat výhod ostrosti a kvality nových monitorů a notebooků s vysokým rozlišením a současně používat monitory s nižším rozlišením, a maximalizovat tak prostor pro návrhy (toto vyžaduje podporovaný hardware a systém Windows 8.1 nebo novější). Díky tomu se prvky uživatelského rozhraní zobrazují na obrazovkách jakéhokoli rozlišení ve správném měřítku, ostře a čitelně. Můžete například přetáhnout dokument z okna aplikace a umístit jej na kamkoli na druhou obrazovku a vyhradit tak jeden monitor pro kreslení nebo obrázek a druhý pro často používané ukotvitelné panely a panely nástrojů.

Informace o produktu a vašem účtu na aktualizované uvítací obrazovce

Stránka Podrobnosti o produktu na uvítací obrazovce je kompletním zdrojem nejnovějších informací o sadě a vašem uživatelském účtu. Nabízí důležité informace o produktu a předplatném, o stavu účtu, aktualizaci produktu a programu Upgrade.

Přístup k elektronickým knihám

Uživatelská příručka aplikace CorelDRAW 2017 a uživatelská příručka aplikace Corel PHOTO-PAINT 2017 jsou dostupné jako elektronické knihy. Elektronické knihy byly publikovány ve formátech EPUB a MOBI a přináší nejkomplexnější informace o vlastnostech produktů do vaší čtečky elektronických knih. Díky prohlížení uživatelských příruček na čtečce elektronických knih nemusíte přepínat mezi okny aplikace v systému, můžete se učit za pochodu a máte zajištěn přístup k souborům Nápovědy sady, i když nejste připojeni k internetu. Další informace naleznete v tématu Otevírání elektronických knih.

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2017 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.