Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Výběr pracovní plochy

Aplikace Corel PHOTO-PAINT obsahuje kolekci pracovních ploch navržených tak, aby vám pomohly zvýšit produktivitu. Pracovní plocha je konfigurace nastavení, která upřesňuje, jak jsou při otevření aplikace uspořádány různé panely příkazů, příkazy a tlačítka. Jejich účelem je usnadnit přístup k nástrojům, které používáte nejčastěji. Pracovní plochu můžete zvolit z uvítací obrazovky nebo můžete v rámci aplikace přepnout na jinou pracovní plochu.

Následující tabulka popisuje dostupné pracovní plochy.

 

Pokud používáte specifický pracovní postup, můžete si vytvořit vlastní pracovní plochu optimalizovanou pro vaše konkrétní potřeby. Další informace naleznete v tématu Vytváření pracovních ploch.

Postup při výběru pracovní plochy Zp t nahoru

*

Pracovní plochu můžete také vybrat na uvítací obrazovce nebo kliknutím na položku Nástroje Možnosti, kliknutím na položku Pracovní plocha v seznamu kategorií a poté zaškrtnutím políčka vedle požadované pracovní plochy v seznamu Pracovní plocha.

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2018 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.