Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Přizpůsobení klávesových zkratek

Ačkoli má aplikace přednastavené klávesové zkratky, můžete je měnit nebo přidávat vlastní, aby se vám dobře pracovalo.Klávesové zkratky můžete přiřadit příkazům, které používáte nejčastěji, naopak klávesové zkratky, které nepoužíváte, můžete odstranit.

Seznam klávesových zkratek můžete vytisknout. Je možné také exportovat seznam klávesových zkratek do souboru ve formátu CSV – soubor hodnot oddělených čárkou, který lze snadno otevřít v textovém nebo tabulkovém procesoru.

Měníte-li klávesové zkratky, změny se ukládají do souboru, který se nazývá tabulka klávesových zkratek. Aplikace se dodává s následujícími tabulkami klávesových zkratek, které lze přizpůsobit tak, aby vyhovovaly vašim pracovním návykům:

Postup při přiřazení klávesové zkratky k příkazu Zp t nahoru

*

Pokud je tato kombinace kláves již přiřazená k jinému příkazu, druhé přiřazení přepíše to první. Zaškrtnutím políčka Přejít na konflikt při přiřazení můžete automaticky přejít na příkaz, jehož klávesovou zkratku jste přeřadili, a tím urychleně přiřadit novou zkratku.

*

Všechny stávající klávesové zkratky můžete zobrazit kliknutím na tlačítko Zobrazit vše

Postup při odstranění klávesové zkratky Zp t nahoru
Postup při tisku klávesových zkratek Zp t nahoru
Postup při exportu seznamu klávesových zkratek Zp t nahoru

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2018 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.