Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Export dokumentů jako souborů PDF

Dokument můžete exportovat jako soubor PDF. Soubor PDF lze zobrazit, sdílet a tisknout na jakékoli platformě za předpokladu, že uživatel má ve svém počítači aplikaci Adobe Acrobat, Adobe Reader nebo prohlížeč kompatibilní s formátem PDF. Soubor PDF lze také odeslat do sítě intranet nebo na web.

Když exportujete dokument jako soubor PDF, můžete si vybrat z několika předvoleb souborů PDF, které používají určitá nastavení. Pomocí předvolby Web můžete například vytvořit soubor PDF vhodný pro zobrazování online.

Můžete rovněž vytvořit novou předvolbu souboru PDF nebo upravit kteroukoli přednastavenou předvolbu. Nastavení zabezpečení souboru PDF se s předvolbou souboru PDF neukládá. Informace o možnostech zabezpečení souboru PDF naleznete v tématu Nastavení zabezpečení souborů PDF.

Postup při exportu dokumentu jako souboru PDF Zp t nahoru
Postup při exportování více dokumentů do jednoho souboru PDF Zp t nahoru
Postup při vytváření předvolby souboru PDF Zp t nahoru

*

Chcete-li styl PDF odstranit, vyberte požadovaný styl a klikněte na tlačítko Odstranit předvolbu PDF vedle seznamu Předvolba PDF.

Postup při úpravě předvolby souboru PDF Zp t nahoru

*

Jestliže změny uložíte, vytvoříte nastavení předvoleb a původní nastavení se přepíše. Abyste se tomu vyhnuli, ukládejte všechny změny nastavení předvoleb pod novým názvem.

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2018 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.