Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Export obrázků do jiných formátů souboru

Obrázky z aplikace Corel PHOTO-PAINT můžete exportovat do celé řady různých formátů souboru. Při exportu obrázku zůstává původní obrázek otevřený v okně obrázku v existujícím formátu.

Formát souboru, který zvolíte, závisí na tom, jak chcete obrázek v budoucnu používat. Při exportu obrázku do jiného formátu souboru než Corel PHOTO-PAINT (CPT) může dojít ke ztrátě některých vlastností obrázku; každý formát souboru má své vlastní jedinečné charakteristiky a vhodné způsoby použití. Chcete-li například s obrázkem pracovat v jiné aplikaci pro úpravu grafiky, můžete jej exportovat do formátu souboru aplikace Adobe Photoshop (PSD). Obrázek si zachová většinu vlastností, jako například objekty a masky, takže jej můžete i nadále upravovat. Chcete-li obrázek sdílet s jinými uživateli, je nejvhodnější použít formát TIFF (Tagged Image File Format) nebo BMP (Windows bitmap), protože se jedná o standardní formáty; obrázky v těchto formátech lze otevřít ve většině prohlížečů obrázků i ve většině grafických editorů a DTP aplikací.

Soubor můžete také exportovat, aby byl optimalizován pro kancelářské aplikace, jako je systém Microsoft Office nebo sada Corel WordPerfect Office.

Obrázky lze také exportovat do formátů vhodných pro web, jako je formát souborů JPEG nebo GIF. Další informace naleznete v tématu Export obrázků pro web.

Další informace o podporovaných formátech souborů naleznete v části Podporované formáty souborů.

Postup při exportu obrázku do jiného formátu souboru Zp t nahoru

 

Seznam Typ komprese je k dispozici pouze v případě, že ukládáte obrázek do formátu, který lze komprimovat.

*

Pokud se otevře dialogové okno pro formát exportu, zadejte požadované volby. Podrobné informace o formátech souborů najdete v části Podporované formáty souborů.

Postup při exportu obrázku do formátu systému Microsoft Office nebo sady Corel WordPerfect Office Zp t nahoru

*

Při exportu obrázku do formátu Microsoft Office nebo Corel WordPerfect Office se všechny vrstvy obrázku sloučí do jediné vrstvy.

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2018 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.