Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Správa kanálů alfa

Můžete určit, které kanály alfa se mají zobrazovat a jak se mají zobrazovat. V okně obrázku můžete například zobrazit kanál alfa samotný nebo spolu s jinými kanály alfa či barevnými kanály. Zobrazíte-li jeden kanál alfa, znázorní se jako obrázek ve stupních šedé. Zobrazíte-li kanál alfa spolu s jedním nebo několika barevnými kanály, budou mít chráněné oblasti v kanálu alfa na sobě barevné překrytí masky o různé úrovni krytí. Překrytí masky je viditelné pouze při zobrazení kanálu alfa spolu s barevným kanálem.

Kanály alfa, které již nepotřebujete, také můžete odstranit a tím zmenšit velikost souboru obrázku. Můžete také upravit vlastnosti kanálu alfa. Můžete například změnit jeho název, barvu a krytí překrytí masky, můžete určit, zda má překrytí masky pokrývat chráněné oblasti, nebo naopak upravitelné oblasti masky.

Postu při zobrazení kanálu alfa Zp t nahoru

*

Chcete-li změnit pořadí kanálu alfa v seznamu, přetáhněte jej na požadované místo.

Postup při odstranění kanálu alfa Zp t nahoru
Postup při změně vlastností kanálu alfa Zp t nahoru

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2018 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.