Správa barev při otevírání dokumentů

Výchozí zásada správy barev pro otevírání dokumentů zachovává barvy ve všech označených dokumentech, které otevřete, a k neoznačeným dokumentům přiřazuje výchozí profily barev.

Chybí-li v dokumentu, který otevřete, profil barev nebo obsahuje-li tento dokument profil barev, který neodpovídá výchozímu profilu barev aplikace, program Corel PHOTO-PAINT vybere nastavení správy barev podle výchozích zásad správy barev. Pokud správu barev dobře ovládáte, můžete aktivovat upozornění na chybějící a nesouhlasící profily barev a vybírat různé možnosti správy barev. Další informace o postupu při aktivaci upozornění naleznete v tématu Aktivace upozornění na chybějící a neodpovídající profily barev.

Otevírání dokumentů s chybějícími profily barev

Následující možnosti máte k dispozici při otevírání dokumentu s chybějícím profilem barev, pokud jste aktivovali upozornění na chybějící profily barev.

Otevírání dokumentů s neodpovídajícími profily barev

Obsahuje-li dokument jiný než výchozí profil barev, můžete vybrat jednu z následujících možností:

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2018 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.