Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Návrat k dřívějšímu stavu obrázku

Při vytváření nebo úpravách obrázku se můžete vrátit k jeho posledně uložené verzi a tím odstranit všechny změny provedené od posledního uložení. Chcete-li odstranit pouze některé změny, můžete určité oblasti obrázku obnovit do podoby, kterou měly v posledně uložené verzi obrázku.

Také můžete vytvořit kontrolní bod neboli dočasně aktuální obrázek uložit, takže později budete moci v případě potřeby obrázek obnovit do tohoto stavu.

Můžete též vytvořit pracovní plochu, která umožňuje automatické ukládání za použití kontrolního bodu. Další informace naleznete v tématu Postup při zadání nastavení pro automatické ukládání.

Návrat k poslední uložené verzi obrázku Zp t nahoru

*

Poslední uloženou verzi obrázku také můžete obnovit kliknutím na tlačítko Obnovit poslední uloženou verzi v ukotvitelném panelu Správce vracení akcí.

Postup při obnově oblastí obrázku Zp t nahoru

*

Pokud vytváříte obrázek zcela od začátku, musíte jej před použitím nástroje Klonovat z uložené verze nejdříve uložit. Další informace o ukládání obrázků najdete v části Ukládání a zavírání obrázků.

Postup při vytváření kontrolního bodu nebo při návratu k němu Zp t nahoru

 

Klikněte na příkaz Úpravy Kontrolní bod.
Klikněte na příkaz Úpravy Zpět ke kontrolnímu bodu.

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2018 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.