Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Ukládání výplní a průhledností

Po vytvoření či úpravě vzoru výplně nebo průhlednosti můžete tento vzor uložit a přidat meta data jako název nebo značky (klíčová slova) v jazyce dle svého výběru. Výplně a vzory jsou ukládány do speciálního formátu souborů s příponou .fill, který uchovává informace o transformacích použitých na danou výplň nebo vzor.

Postup při uložení vlastní výplně nebo průhlednosti Zp t nahoru

*

Výplně a vzory ve vaší osobní knihovně jsou uloženy ve složce Moje dokumenty\Corel\Corel Content\Fills. Výchozí umístění, kde se výplně a vzory ukládají, můžete změnit. Další informace naleznete v tématu Změna umístění obsahu.

*

Výplň nebo průhlednost můžete uložit kliknutím na tlačítko Uložit vlastní výplň ve výběru Výplň nebo Průhlednost. Výplň nebo průhlednost bude uložena do umístění vybraného v seznamu Vybrat zdroj obsahu ve výběru Výplň nebo Průhlednost. Jestliže jste vybrali možnost Aktuální ze seznamu Vybrat zdroj obsahu, bude výplň nebo průhlednost uložena do složky Dokumenty\Corel\Corel Content\Fills.

 

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2018 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.