Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Práce s kruhovými ovladači

V aplikaci CorelDRAW Graphics Suite můžete využívat výhod ovladače Microsoft Surface Dial a dalších kruhových ovladačů a soustředit se tak plně na svoji kreativní práci. Otočný volič vám pomůže přirozeně a ergonomicky kreslit a tvořit a je zvláště užitečný v kombinaci se stylusem. Mezi úlohami můžete snadno přecházet během rýsování a kreslení perem druhou rukou.

Kruhový ovladač lze použít ve dvou režimech: mimo obrazovku (na pracovním stole) a na obrazovce (přímo na displeji). V softwaru Corel PHOTO-PAINT neexistuje rozdíl mezi režimem otočného voliče na obrazovce a mimo obrazovku. Bez ohledu na to, zda je otočný volič umístěn na obrazovce nebo na stole, vám zobrazené uživatelské rozhraní umožní přístup k těmto příkazům: Zpět, Lupa a Pořadí objektů.

Další informace o nastavení kruhového ovladače naleznete v pokynech výrobce.

Režim mimo obrazovku

Jestliže je kruhový ovladač mimo obrazovku, lze jeho on-screen rozhraní použít k zoomování a též vracení a opakování akcí. Dále můžete měnit pořadí objektů tak, že vybrané objekty přesunete před nebo za jiné objekty.

Požívání otočného voliče v režimu mimo obrazovku Zp t nahoru

 

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2018 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.