Režimy zobrazení

Postup při volbě režimu zobrazení


Aplikace CorelDRAW vám při práci umožňuje zobrazit kresbu v libovolném z následujících režimů:

Vybraný režim zobrazení ovlivňuje dobu, kterou trvá otevření nebo zobrazení kresby na monitoru. Například kresba zobrazená v režimu Drátěný model se obnovuje a otevírá rychleji než kresba zobrazená v režimu Simulovat přetisky.

Režim zobrazení Drátěný model (vlevo); Rozšířený (uprostřed) a Simulovat přetisky (vpravo). Výplň tvaru šedého diamantu a stín šálku jsou nastaveny pro přetisk.

Postup při volbě režimu zobrazení Zp t nahoru

*

Pokud používáte přetisk, je důležité před tiskem zobrazit náhled objektů v režimu Simulovat přetisky. Typ objektů, které přetiskujete, a typ míchaných barev jsou určující pro způsob kombinace barev přetisku. Další informace týkající se přetisků naleznete v tématu Přesah barev a přetisk.

Chcete-li nastavit výchozí režim zobrazení, klikněte na příkaz Rozvržení Dokument Možnosti, klikněte na možnost Obecné a zvolte možnost ze seznamu Režim zobrazení.

*

Z aktuálně vybraného režimu zobrazení lze rychle přepnout do předchozího režimu zobrazení stisknutím kombinace kláves Shift + F9.

Funkce popsané v nápovědě jsou k dispozici v plné verzi softwaru CorelDRAW Graphics Suite 2019. Některé funkce nemusí být v této verzi produktu k dispozici.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)