Transformace barev

Bitové desky

Polotóny

Psychedelie

Solarizace


Speciální efekty kategorie Transformace barev umožňují vytvářet dramatické efekty změnami barev obrázku.

Bitové desky Zp t nahoru

Efekt Bitové desky (Efekty Transformace barev Bitové desky) redukuje obrázek na základní barevné složky modelu RGB a tonální změny zobrazí za použití plných barev. Tonální hodnoty lze upravovat u každé barevné složky zvlášť, nebo je můžete upravit společně.

Původní

Bitové desky

Polotóny Zp t nahoru

Efekt Polotóny (Efekty Transformace barev Polotóny) dodá obrázku vzhled barevné polotónové reprodukce. Barevná polotónová reprodukce je obrázek, v němž jsou souvislé tóny převedeny na série teček různé velikosti, které se při pohledu z větší vzdálenosti slévají v různé barevné tóny. Můžete určit velikost největší tečky a měnit barevný vzor. Posunutím jezdce Max. průměr tečky můžete nastavit maximální poloměr polotónové tečky. Jezdce Azurová, Purpurová, Žlutá a Černá slouží k nastavení úhlu azurového, purpurového, žlutého resp. černého polotónu.

 

Původní

Polotóny

Psychedelie Zp t nahoru

Efekt Psychedelie (Efekty Transformace barev Psychedelie) změní barvy v obrázku na jasné, zářivé barvy, jako je oranžová, ostře růžová, azurová a svítivě zelená. Efekt Psychedelie je také předvoleným typem čočky.

 

Původní

Psychedelie

Solarizace Zp t nahoru

Efekt Solarizace (Efekty Transformace barev Solarizace) transformuje barvy v obrázku převrácením barevných tónů. Efekt Solarizace je také předvoleným typem čočky.

 

Původní

Solarizace

Funkce popsané v nápovědě jsou k dispozici v plné verzi softwaru CorelDRAW Graphics Suite 2019. Některé funkce nemusí být v této verzi produktu k dispozici.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)