Kreativita

Buďte kreativnější díky vylepšenému pracovnímu postupu pro šablony, novým nedestruktivním rastrovým efektům a dalším zlepšením.

Vylepšené! Pracovní postup pro šablony

Zcela přepracovaný pracovní postup pro šablony pomáhá zvýšit produktivitu. Nyní máte možnost stahovat nové šablony, přidávat vlastní knihovny, snadno migrovat kolekci z libovolného umístění a upravovat její vlastnosti – a to vše přímo v rámci sady programů. A navíc je zde široký rozsah zcela obnovených a aktualizovaných šablon, které pomohou každému vytvořit profesionální výsledky. Protože jsou všechny snadno přizpůsobitelné, lze bez námahy vytvářet návrh s tím správným vzhledem. Další informace naleznete v tématu Šablony.

Nové! Nedestruktivní rastrové efekty

Aplikace CorelDRAW 2019 umožňuje snadné použití, úpravy a experimentování s rastrovými efekty u vektorů i rastrů, vše beze změny zdrojového obrázku nebo objektu. Nová karta Efekty v ukotvitelném panelu Vlastnosti je centrem pro nedestruktivní úpravy umožňující rychlé změny a neomezené experimentování. Další informace naleznete v tématu Použití speciálních efektů na rastry.

Funkce popsané v nápovědě jsou k dispozici v plné verzi softwaru CorelDRAW Graphics Suite 2019. Některé funkce nemusí být v této verzi produktu k dispozici.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)