Panel vlastností

Panel vlastností zobrazuje nejčastěji používané funkce, které se týkají aktivního nástroje nebo úkolu, který právě provádíte. Přestože panel vlastností vypadá jako panel nástrojů, jeho obsah se mění v závislosti na nástroji nebo úloze.

Kliknete-li například na nástroj Text v okně nástrojů, na panelu vlastností se zobrazí příkazy související s textem. V příkladu uvedeném níže zobrazuje panel vlastností nástroje pro formátování, zarovnání a upravování textu.

Obsah a polohu panelu vlastností lze přizpůsobit tak, aby vyhovovala vašim potřebám. Další informace naleznete v tématu Přizpůsobení panelu vlastností.

*

Chcete-li přepnout mezi zobrazením a skrytím panelu vlastností, klikněte na položku Okno Panely nástrojů Panel vlastností.

Chcete-li skrýt nebo zobrazit ovládací prvky v panelu vlastností, klikněte na tlačítko Rychlé přizpůsobení a zaškrtněte nebo zrušte zaškrtnutí příslušných políček.

Funkce popsané v nápovědě jsou k dispozici v plné verzi softwaru CorelDRAW Graphics Suite 2019. Některé funkce nemusí být v této verzi produktu k dispozici.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)