Standardní panel nástrojů

Více o panelech nástrojů


Standardní panel nástrojů, který se standardně zobrazuje, obsahuje tlačítka a ovládací prvky, které jsou zástupci mnoha příkazů nabídky. Informace o přizpůsobení obsahu a vzhledu panelů nástrojů naleznete v části Přizpůsobení panelů nástrojů.

 

Stahování dalších kreativních nástrojů v okně Získat více ve spuštěné aplikaci Corel nebo přídavném modulu
Více o panelech nástrojů Zp t nahoru

Kromě standardního panelu nástrojů má aplikace CorelDRAW panely nástrojů pro specifické úlohy. Panel nástrojů Text například obsahuje příkazy týkající se používání nástroje Text. Pokud panel nástrojů používáte často, můžete jej trvale zobrazit na pracovní plochu.

Informace o přizpůsobení polohy, obsahu a vzhledu panelů nástrojů naleznete v části Přizpůsobení panelů nástrojů.

Následující tabulka popisuje panely nástrojů, vyjma standardního.

 

Obsahuje příkazy, které umožňují zadáním počtu procent původního zobrazení, kliknutím na nástroj Lupa a výběrem zobrazení stránky provést zvětšení a zmenšení stránky kresby.

*

Chcete-li přepnout mezi zobrazením a skrytím panelu nástrojů, klikněte na možnost Okno Panely nástrojů, a klikněte na příkaz s názvem panelu nástrojů.

Chcete-li zamknout všechny panely nástrojů, abyste nemohli omylem změnit jejich umístění, klikněte na příkaz Okno Panely nástrojů Zamknout panely nástrojů.

Funkce popsané v nápovědě jsou k dispozici v plné verzi softwaru CorelDRAW Graphics Suite 2019. Některé funkce nemusí být v této verzi produktu k dispozici.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)