Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Správa přídavných modulů

Přídavné moduly poskytují další funkce a efekty pro úpravy obrázků v aplikaci Corel PHOTO-PAINT. Filtry přídavných modulů se speciálními efekty zpracují obrazové informace a pozmění obrázek podle přednastavených specifikací.

Aplikace Corel PHOTO-PAINT při spuštění automaticky zjistí a načte přídavné moduly umístěné ve složce přídavných modulů. Do této složky můžete přidat další přídavné moduly nebo moduly nainstalované na jiných místech. Přídavné moduly jiných výrobců je však nutno instalovat do složky, pro kterou máte oprávnění ke čtení i zápisu. Přídavné moduly, které nepoužíváte, můžete vypnout.

Postup při instalaci přídavného modulu z jiného umístění Zp t nahoru
Postup při vypnutí přídavného modulu Zp t nahoru

*

Pokud máte přídavné moduly nainstalovány ve složce přídavných modulů aplikace CorelDRAW Graphics Suite 2017, je nutné přidat jednotlivé moduly do seznamu na stránce Přídavné moduly a před vypnutím jednotlivých modulů zrušit zaškrtnutí prvního políčka v seznamu (složka CorelDRAW Graphics Suite 2017\Plug-ins). Postup přidání jednotlivých přídavných modulů na seznam najdete v části Postup při instalaci přídavného modulu z jiného umístění.

*

Přídavný modul lze také vypnout a odstranit ze seznamu přídavných modulů tak, že jej kliknutím zvýrazníte a poté kliknete na tlačítko Odebrat.

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2017 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.