Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Panely nástrojů

Panel nástrojů se skládá z tlačítek, která představují zástupce příkazů nabídky. Standard panel nástrojů se skládá z běžně používaných příkazů. Následující tabulka popisuje jednotlivá tlačítka na standardním panelu nástrojů.

 

Zobrazení ukotvitelného panelu Získat další můžete získat další kreativní nástroje nebo vyhledávat obsah, například kliparty, fotografie, písma atd.

Kromě standardního panelu nástrojů má aplikace Corel PHOTO-PAINT ještě další panely nástrojů pro specifické druhy úkolů. Jestliže například často pracujete s maskami, můžete si zobrazit panel nástrojů Maska/Objekt. Na rozdíl od panelu vlastností zůstává obsah panel nástrojů stejný.

Další informace o přesouvání a změně velikosti panelů nástrojů a změně toho, které panely nástrojů se zobrazí ve výchozím nastavení, naleznete v tématu Postup při přizpůsobení umístění a zobrazení panelu nástrojů. Můžete rovněž vytvořit vlastní panel nástrojů, který bude obsahovat vaše nejčastěji používané nástroje a příkazy.Další informace o vytváření vlastních panelů nástrojů naleznete v tématu Přizpůsobení panelů nástrojů.

Postup při zobrazování nebo skrývání panelu nástrojů Zp t nahoru

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2017 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.