Rychlé odkazy na postupy na této stránce:

Získání aplikací, přídavných modulů a obsahu

V okně Získat další můžete stahovat aplikace, přídavné moduly a kreativní nástroje i obsah jako balíčky výplní a písem přímo v aplikaci Corel PHOTO-PAINT. Výběr je rozšiřován o nově dostupné nabídky. Některé položky jsou bezplatné a jiné je nutno zakoupit.

Aplikace i přídavné moduly je třeba instalovat.

*

Chcete-li odinstalovat aplikaci nebo přídavný modul, přejděte do Ovládacích panelů operačního systému.

AfterShot 3 HDR

Modul Corel AfterShot 3 HDR si můžete bezplatně stáhnout přímo v aplikaci Corel PHOTO-PAINT a rychle se pak naučit profesionální úpravy fotografií. Aplikace umožňuje snadno upravovat a vylepšovat fotografie ve formátu RAW a JPEG a používat úpravy na tisíce fotek zároveň pomocí dávkových nástrojů pro zpracování. Kromě toho můžete v modulu HDR, který je součástí aplikace AfterShot 3 HDR, vytvářet obrázky v rozlišení HDR (High Dynamic Range).

Chcete-li pracovat s ještě výkonnějšími funkcemi pro správu a úpravy fotografií, můžete provést upgrade na aktuální verzi AfterShot Pro, a to přímo v okně Získat další.

Obnovení zakoupených položek

Po zakoupení kreativních nástrojů se vedle jejich názvů zobrazí značky zaškrtnutí. V případě přeinstalování sady CorelDRAW Graphics Suite nebo instalace sady na jiný počítač můžete zakoupené produkty obnovit. V okně Získat další se pak zobrazí již zakoupené položky, abyste je mohli stáhnout a znovu nainstalovat.

Postup otevření okna Získat další Zp t nahoru
Postup stažení aplikace AfterShot 3 HDR Zp t nahoru

*

Po stažení můžete aplikaci AfterShot 3 HDR spustit tlačítkem Spustit na standardním panelu nástrojů.

Potřebujete-li podrobné informace o práci s aplikací AfterShot 3 HDR, spusťte ji a klávesou F1 otevřete nápovědu.

Získání aplikace nebo přídavného modulu Zp t nahoru
Obnovení zakoupených položek Zp t nahoru

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2018 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.