Vyhledání a správa kreativních nástrojů a obsahu

 

Pomocí okna Získat další v aplikaci Corel PHOTO-PAINT můžete rozšířit sbírku kreativních nástrojů zakoupením aplikací, přídavných modulů a rozšíření a stahovat bezplatné nástroje a obsah.

Pomocí ukotvitelného panelu CONNECT můžete vyhledávat a spravovat obsah. Máte k dispozici přístup, vyhledávání a procházení Centra obsahu, které představuje online kolekci klipartů, fotografií, písem, rámečků, výplní a seznamů obrázků. Navíc můžete vyhledávat obsah umístěný v počítači, místní síti nebo webu poskytovatele online obsahu. Po vyhledání požadovaného obsahu můžete tento obsah importovat do dokumentu, otevřít v přidružené aplikaci nebo shromáždit v panelu pro budoucí použití.

Corel PHOTO-PAINT je plně integrovaná s možnostmi hledání nabízenými systémem Windows. Ve výchozím nastavení tato aplikace prohledává všechna umístění, k jejichž indexování je program Windows Search konfigurován. Informace o úpravě voleb možností indexování v programu Windows Search naleznete v nápovědě systému Windows.

Tato část obsahuje následující témata:

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2018 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.