Podporované formáty souborů

 

Formát souborů definuje, jakým způsobem aplikace ukládá informace v souboru. Chcete-li použít soubor, vytvořený v aplikaci jiné, než je ta, kterou aktuálně používáte, musíte tento soubor importovat. Pokud naopak vytvoříte soubor v jedné aplikaci a chcete ho použít v jiné aplikaci, musíte soubor exportovat do jiného formátu souborů.

Když pojmenujete soubor, aplikace k názvu souboru automaticky připojí příponu, většinou o třech znacích (například .cdr, .bmp, .tif a .eps). Tato přípona souboru usnadňuje vám i počítači rozlišovat mezi soubory různých formátů.

V následujícím seznamu jsou uvedeny všechny formáty souborů používané v této aplikaci. Povšimněte si, že ve výchozím nastavení nejsou nainstalovány všechny filtry formátů souborů. Pokud nemůžete exportovat nebo importovat soubor ze seznamu, je nutné aktualizovat instalaci aplikace CorelDRAW Graphics Suite 2017. Další informace naleznete v tématu Postup při změně nebo opravě instalace sady CorelDRAW Graphics Suite.

Zkušební, akademická a OEM verze neobsahují všechny součásti. Mezi součásti, které nejsou k dispozici, mohou patřit aplikace a funkce společnosti Corel, pomůcky třetích stran a soubory s dodatečným obsahem.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)

Copyright 2017 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena.