Produktivita

Zvyšte svoji produktivitu díky vyššímu výkonu a komplexním – a přitom stále intuitivním – novým funkcím aplikace CorelDRAW Graphics Suite 2019.

Vylepšené! Hromadný tisk

Aplikace CorelDRAW 2019 aktualizovala způsob, jakým lze kombinovat kresbu s fragmenty proměnného textu a vytvořit několik různých kopií návrhu. Funkce hromadného tisku s přepracovaným uživatelským rozhraním a zdokonaleným pracovním postupem ještě více usnadňuje kombinovat grafiku se zdrojem dat s cílem rychle vytvářet personalizovanou hromadnou poštu, cílené marketingové výstupy, vizitky, certifikáty a další. Další informace naleznete v tématu Hromadný tisk.

Vylepšené! Identifikace písma

Aplikace CorelDRAW Graphics Suite 2019 nabízí vylepšenou integraci s WhatTheFont, online službou identifikace fontů od MyFonts.com. Můžete ušetřit čas jednoduchým výběrem prvku návrhu s identifikací písma použitého ve stávajících souborech nebo uměleckých dílech získaných od zákazníků. Další informace naleznete v tématu Identifikace písem.

Vylepšené! Správa digitálních zdrojů

V aplikaci CorelDRAW Graphics Suite 2019 prošel úplnou změnou způsob, jakým uživatelé pracují s digitálními zdroji. Při práci s obrázky, kliparty, výplněmi, šablonami, písmy a dalšími prvky pomáhá zcela přepracované uživatelské rozhraní zvýšit vaši produktivitu a poskytovat lepší výkon. Zdokonalené rozhraní vám umožňuje používat, vytvářet a vyhledávat to, co hledáte, rychleji než kdy dříve. Nyní máte možnost stahovat nové balíčky, přidávat vlastní knihovny, snadno migrovat kolekci zdrojů do libovolného umístění a upravovat její vlastnosti – a to vše přímo v rámci sady programů. A navíc nový ukotvitelný panel CONNECT Content poskytuje centrální místo, kde můžete vyhledávat a procházet vektorové a rastrové obrázky, stejně jako získat přístup k většímu množství grafiky. Další informace naleznete v tématu Kreativní nástroje a obsah.

Vylepšené! Výkon

Díky zlepšení výkonu můžete pracovat rychleji než kdy dříve.

Nové! Pixelově dokonalý pracovní postup

Aplikace CorelDRAW 2019 odstraňuje náhodné výsledky při vytváření čistých a ostrých obrázků pro web s řadou nových funkcí, které zaručují pixelově dokonalou přesnost. Další informace naleznete v tématu Vytváření pixelově dokonalé grafiky pro web.

Vylepšené! Podpora PDF/X

Aplikace CorelDRAW Graphics Suite 2019 nabízí větší škálu možností exportu PDF/X v souladu s ISO. Nová podpora pro PDF/X4 a PDF/X5 pomáhá zajistit snadný výstup souborů, které jsou kompatibilní s nejširší škálou zařízení a jsou v souladu s nejnovějšími normami tiskového průmyslu.

Nové! Ukotvitelný panel Najít a nahradit

Nový ukotvitelný panel Najít a nahradit v aplikaci CorelDRAW 2019 nabízí srozumitelné a intuitivní rozhraní, které vám umožní najít komponenty kreseb a změnit jejich atributy rychleji než kdy dříve. K dispozici je nová možnost, který vám umožňuje vybrat objekt a použít jako základ pro hledání jeho vlastnosti. Můžete současně nahradit více vlastností objektu, jako je barva, výplň a obrys. Hledání a nahrazení textu je vylepšeno a zahrnuje text v PowerClips i text vnořený v seskupených objektech. Další informace naleznete v tématech Vyhledání a náhrada objektů, Hledání a nahrazení barev výplně, Kopírování, převádění a odebírání obrysů a Hledání, úpravy a převádění textu.

 

Funkce popsané v nápovědě jsou k dispozici v plné verzi softwaru CorelDRAW Graphics Suite 2019. Některé funkce nemusí být v této verzi produktu k dispozici.


Napište nám
Byla vám tato stránka užitecná? Napište nám. (je vyžadováno připojení k Internetu.)